3 ημέρες στους δρόμους της ανατροπής…

Αναμενόμενα, τις τρεις επόμενες ημέρες και η λαϊκή συνέλευση των γειτονιών μας θα βρεθεί στους δρόμους του αγώνα και της ανατροπής. Δεδομένου ότι οι καταστάσεις θα είναι υπό συνεχή διαμόρφωση από τους ίδιους τους ανθρώπους που θα συμμετέχουν σε αυτές, μέσα  από τον ιστότοπο της λαϊκής συνέλευσης θα προσπαθούμε να ενημερώσουμε έγκαιρα για τις δικές μας κινήσεις. Αν και ο δρόμος και οι συλλογικές διαδικασίες είναι το κατάλληλο έδαφος αυτές τις ημέρες για να γίνεται η ζύμωση και η ενημέρωση.

Για την αυριανή ημέρα, λοιπόν, το ραντεβού μας έχει οριστεί στις 9 το πρωί στον ηλεκτρικό σταθμό των Άνω Πετραλώνων για να γίνουν κινήσεις καλέσματος του κόσμου της γειτονιάς στην απεργία. Στη συνέχεια θα κατέβουμε όλοι και όλες μαζί στην απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.

Στις  6 το απόγευμα καλείται συγκέντρωση στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα για να πραγματοποιηθεί διαδήλωση στους δρόμους της γειτονιάς. Θα ακολουθήσει συζήτηση στην κατάληψη του ΠΙΚΠΑ (Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, στα “πέτρινα” των Άνω Πετραλώνων) για να χαράξουμε την στρατηγική μας ενόψει της δεύτερης ημέρας της απεργίας.

Όλοι στους δρόμους

Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Εξέγερση τώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *