Παρέμβαση την Δευτέρα 25 Φλεβάρη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

Το πρωί της Δευτέρας 25 Φλεβάρη η συνέλευσή μας θα παρέμβει στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, μαζί με κατοίκους των Κάτω Πετραλώνων στους οποίους η ΔΕΗ έχει αφαιρέσει το ρολόι εδώ και 3 μήνες.
Καλούμε όλους όσους μπορούν, λαϊκές συνελεύσεις, συλλογικότητες και δίκτυα αλληλεγγύης να παρευρεθούν μαζί μας, στις 8.30 π.μ., στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα – Κανένας στην κρίση μόνος του!

Ένα σχόλιο

  • Το πρωί της Δευτέρας έγινε η παρέμβαση στα κεντρικά της ΔΕΗ. Εκτός από τη συνέλευσή μας συμμετείχαν άτομα από την Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση του Περιστερίου καθώς και από τα Καμίνια. Η συνάντηση που υπήρξε με κάποιον διευθυντή της επιχείρησης δεν κατέληξε σε κάποιο αποτέλεσμα, καθώς δε δεσμεύτηκε για την επιστροφή του ρολογιού και την επανασύνδεση του ρεύματος (να υπενθυμίσω εδώ ότι για να γίνει επιστροφή του ρολογιού απαιτείται να πληρωθεί το 50% του χρωστούμενου ποσού).

    Πάνω στη συζήτηση ο τύπος παραδέχτηκε ότι το κόψιμο του ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες τους χειμωνιάτικους μήνες ουσιαστικά είναι παράνομο, καλύπτονται ωστόσο από τον παλιό νόμο γιατί ο καινούργιος νόμος (ή εγκύκλιος) δεν έχει καθαρογραφεί και δημοσιευθεί ακόμη.

    Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε καθώς κανένα σπίτι δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ρεύμα (και μάλιστα μέσα στο καταχείμωνο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *