Υγεία

 

Λίγα λόγια για τον κοινωνικό χώρο για την υγεία

Από τις αρχές του Οκτώβρη 2011 η λαϊκή συνέλευση κατοίκων των γειτονιών μας αποφάσισε να οργανώσει στο κατειλημμένο Πίκπα τον επονομαζόμενο κοινωνικό χώρο για την υγεία. Πιάνοντας το νήμα από εκεί που είχε μείνει το Πίκπα όταν έκλεισε πριν από 8-9 χρόνια, σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι η παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους ανθρώπους της γειτονιάς. Και ενώ λοιπόν το δημόσιο σύστημα υγείας αποκλείει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, εμείς αποφασίσαμε να χτίσουμε μία αυτοοργανωμένη δομή πρωτοβάθμιας περίθαλψης στη γειτονιά μας, μέχρι εκεί βέβαια που φθάνουν οι δυνάμεις μας.[διαβάστε περισσότερα…]

 

Ειδικότητες

Στον κοινωνικό χώρο για την υγεία βρίσκονται εκ περιτροπής ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Οι σχετικές ημερομηνίες θα ανανεώνονται κάθε μήνα, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα καταρτίζεται.

.

Αφίσες

Τα μηνιαία προγράμματα  και οι αφίσες του Κοινωνικού Χώρου για την Υγεία

 

Κείμενα

Ο λόγος μας: κείμενα και μπροσούρες

 

Επικοινωνία

Θα μας βρείτε κάθε Τρίτη και Τετάρτη, 5 με 8 το απόγευμα, στην κατάληψη του ΠΙΚΠΑ (Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, στα «πέτρινα» των Άνω Πετραλώνων).

Η συνέλευση του κοινωνικού χώρου για την υγεία γίνεται κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ στον ίδιο χώρο και είναι ανοιχτή για όποιον ή όποια επιθυμεί να συμμετάσχει.

Για άμεση και έκτακτη επικοινωνία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο 69 72 75 16 20.

email: pikpapetralona@espiv.net